tideliger sendinger

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen «Tanker fra i går» blitt en meget populær og etterspurt artist. Med radiohits som Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grunerløkka har vi fått herlige og fengende popviser med Norsk tekst.

I mars. 2020 ble låta «Den gode naboen» sluppet etter forespørsel fra Kjetil Flåtrud i Norgesgruppen / Joker og Knut Meiner i Kamon-Stageway om og skrive låt til den nye kampanjen for Jokerbutikkene.

Asle Beck har ved flere anledninger spilt på Olsen På Bryn, og vi er utrolig stolte av at han takket ja, til å være første artist ut i vår nye satsing med OlsenLive, som rett og slett er en live sending til deg der du befinner deg. Gå aldri glipp av alle de band og artister som spiller på Olsen i fremtiden. Denne gangen er sendingen uten publikum til stede og en ren internett sending.

Radio 1 på 80 tallet. Ja, vi prater om Lars Eikanger, stemmen som fortsatt sitter godt i oss alle etter så mange år. Etter den tid har Lars blitt sett og hørt i både TV og radio. Han har ledet programmer på TV 2 og TV 3. Vi vet også at Lars har deltatt i 4 stjernes middag. Geir Schau er beklagelig i Korona karantene, men vi er utrolig glade for at Lars på kort tid hadde mulighet til å hoppe inn. 

Dette blir en sending som er i trygge hender.

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved – OlsenLive.
Design: Rune Hagen