tideliger sendinger

Kommer

Kommer

Dugg har spilt melodiøs gitarrock med sterke norske tekster i 10 år. Lydbildet varierer fra riff-basert nedstrippet rock,
til stort, mørkt og melankolsk. I september 2019 slapp de sitt tredje album «FJERNSYN»!

Oslo-bandet DUGG ble startet i 2010 og består nå i 2020 av Erik Bakk (Vokal), Trond Holst (Gitarer), Stian Traasdahl (Bass) og Jon Moslet (Trommer). De spiller egenkomponert rock på norsk med stort fokus på sterke melodier og gode riff. spilte inn sin første EP allerede høsten 2011, i Grouse Lodge Studios i Irland.

Sangen “Salt, søtt & syrlig” ble lansert som singel, og fikk raskt
spilletid på radio. Det samme gjorde singlene “Ingenting” og “Ikke Faen” fra debutalbumet «Et Hemmelig Sted».  I 2016 ga de ut andre albumet «Livet er dødelig», som musikkmagasinet Musikknyheter.no mente var «uten åpenbare svakheter». Dugg åpnet 2019 med singlene «Det er tomt» og Ateistens Død og albumet «Fjernsyn» ble sluppet i
September 2019.I 2020 skal bandet spille et stort antall konserter
i Norge og Sverige, skrive nytt materiale, og spille inn et nytt album.

Facebook: https://nb-no.facebook.com/duggmusikk/

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen «Tanker fra i går» blitt en meget populær og etterspurt artist. Med radiohits som Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grunerløkka har vi fått herlige og fengende popviser med Norsk tekst.

I mars. 2020 ble låta «Den gode naboen» sluppet etter forespørsel fra Kjetil Flåtrud i Norgesgruppen / Joker og Knut Meiner i Kamon-Stageway om og skrive låt til den nye kampanjen for Jokerbutikkene.

Asle Beck har ved flere anledninger spilt på Olsen På Bryn, og vi er utrolig stolte av at han takket ja, til å være første artist ut i vår nye satsing med OlsenLive, som rett og slett er en live sending til deg der du befinner deg. Gå aldri glipp av alle de band og artister som spiller på Olsen i fremtiden. Denne gangen er sendingen uten publikum til stede og en ren internett sending.

Radio 1 på 80 tallet. Ja, vi prater om Lars Eikanger, stemmen som fortsatt sitter godt i oss alle etter så mange år. Etter den tid har Lars blitt sett og hørt i både TV og radio. Han har ledet programmer på TV 2 og TV 3. Vi vet også at Lars har deltatt i 4 stjernes middag. Geir Schau er beklagelig i Korona karantene, men vi er utrolig glade for at Lars på kort tid hadde mulighet til å hoppe inn. 

Dette blir en sending som er i trygge hender.

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved – OlsenLive.
Design: Rune Hagen